Χριστουγεννιατικα μπισκοτα με τζιντζερ και αμυγδαλο

30΄
Preparation Time
22΄
Waiting Time
24
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά σιγά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στους 1800C για 20-22 λεπτά. Αφού ψηθεί και είναι ακόμα ζεστό, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Λαμαρίνα
  • Μίξερ