Γλυκο ψωμι με κρανμπερι και ταχινι

25΄
Preparation Time
01:20
Waiting Time
10
Portions
3
Difficulty Level
Directions
Σε ένα σκεύος διαλύουμε τη μαγιά με το χυμό και τη μισή ζάχαρη και τα αφήνουμε στην άκρη για 20 λεπτά. Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός τα κράνμπερι) και προσθέτουμε το μίγμα με την μαγιά και ζυμώνουμε. Στο τέλος ρίχνουμε και τα κράνμπερι. Τοποθετούμε σε ορθογώνια φόρμα με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170°C για 1 ώρα.
Chef: Ιωάννης Κουφός
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 150 γρ. ταχίνι
- 350 γρ. κράνμπερι
- 0.5 κ.γ. κανέλα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 450 ml Χυμό Πορτοκάλι Creta fresh
- 100 γρ. μέλι
- 1 πορτοκάλι ξύσμα
- 1 kg Αλεύρι Εμπλουτισμένο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 1 πρέζα αλάτι
- 90 γρ. μαγιά νωπή
Equipment
- Φόρμα
- Μίξερ