Κουλουρακια Πασχαλινα με αρωμα πορτοκαλι και τζιντζερ

40΄
Preparation Time
30΄
Waiting Time
50
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και στη συνέχεια το χυμό πορτοκάλι
και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα αλείφουμε με το αυγό και την ζάχαρη και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Μίξερ