Κουλουρακια Πασχαλινα με αρωμα πορτοκαλι και τζιντζερ

40΄
Χρόνος Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος αναμονής
50
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και στη συνέχεια το χυμό πορτοκάλι
και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα αλείφουμε με το αυγό και την ζάχαρη και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 170°C για 25-30 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Ταψί
  • Μίξερ