Το καθημερινό Γάλα

Ρόφημα Βρώμης 

Χωρίς λακτόζη, φυτικό προϊόν

Το ρόφημα βρώμης είναι 100% φυτικό προϊόν. Από τη φύση του δεν περιέχει λακτόζη και έτσι είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη καθώς και όσους ακολουθούν φυτική διατροφή ή νηστεύουν. Επιπλέον, είναι χαμηλό σε λιπαρά, μόλις 1,3% και δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη. Το ρόφημα βρώμης Βέρο Κρητικό είναι το μοναδικό ελληνικής προέλευσης αντίστοιχο προϊόν.


Ρόφημα Βρώμης με χαρούπι και κακάο

Χωρίς λακτόζη, φυτικό προϊόν

Το ρόφημα βρώμης με χαρούπι και κακάο είναι 100% φυτικό προϊόν και προέρχεται από την εκχύλιση του δημητριακού καρπού της βρώμης. Περιέχει χαρούπι, το οποίο είναι υψηλότερης διατροφικής αξίας απ ό τη σοκολάτα ενώ π εριέχει λιγότερα από τα μισά της λι παρά, χωρίς να περιέχει καφεΐνη. Το κακάο με την πλούσια γεύση του δημιουργεί ένα λαχταριστό σοκολατούχο ρόφημα. Απ ό τη φύση του δεν περιέχει λακτόζη και έτσι είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη καθώς και όσους ακολουθούν φυτική διατροφή ή νηστεύουν. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη και είναι χαμηλό σε λιπαρά, μόλις 1,5%.


Αγελαδινό Γάλα

Το αγελαδινό γάλα Βέρο Κρητικό συλλέγεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες που πληρούν υψηλές προδιαγραφές εκτροφής των ζώων. Περνάει από καθημερινούς ελέγχους υγιεινής και ποιότητας, κάτω από τις οδηγίες ειδικού επιστημονικού προσωπικού και με την υποστήριξη σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνετε ένα γάλα υψηλής ποιότητας. Το αγελαδινό γάλα Βέρο Κρητικό έχει μεστή και ευχάριστη γεύση, ενώ διατηρεί τα πλούσια φυσικά διατροφικά του χαρακτηριστικά αναλλοίωτα.


Kατσικίσιο Γάλα

Το κατσικίσιο γάλα Βέρο Κρητικό προέρχεται αποκλειστικά από κατσίκια ελευθέρας βοσκής που μεγαλώνουν και τρέφονται στην Κρήτη. Το μοναδικό οικοσύστημα του νησιού με πλούσια χλωρίδα, αρωματικά φυτά και βότανα είναι αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση στο κατσικίσιο γάλα μας. Το κατσικίσιο γάλα Βέρο Κρητικό περνάει από ειδικής επεξεργασίας απόσμηση με φυσική μέθοδο, με την οποία διατηρείται η πλούσια γεύση του, ελαχιστοποιώντας όμως τις οσμές ώστε να είναι ιδανικό για κατανάλωση τόσο από τα παιδιά όσο και από τους ενήλικες.